Altres residències

A través de la nostra organització, les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu, hem dedicat les nostres vides a proporcionar atenció de qualitat i compassió a aquells que ho necessiten. Ens enorgulleix estendre la nostra missió i compromís a través de les nostres residències associades.

Les nostres residències associades estan ubicades a Catalunya i La Rioja; i cadascuna d’elles està compromesa amb els valors i principis que són la base de la nostra organització. Treballem en estreta col·laboració amb cadascuna d’elles per garantir que els estàndards d’atenció siguin consistents i d’alta qualitat.

En aquestes residències, els nostres residents gaudeixen d’un ambient acollidor i segur, on se’ls ofereix la cura i l’atenció personalitzada que necessiten per viure de manera plena i satisfactòria. Les nostres residències associades ofereixen una àmplia gamma de serveis i programes dissenyats per satisfer les necessitats i preferències individuals de cada resident.

Esperem que pugui trobar una residència associada que satisfaci les necessitats del seu ser estimat i que pugui proporcionar-li tranquil·litat i confiança.

Casa de Repòs

Arbucias (Gerona)

Casa de Familia

Barcelona (Barcelona)

Residencia Santa Creu

Barcelona (Barcelona)

Llar Nostra Senyora del Pilar

La Garriga (Barcelona)

Residencia Santa Cruz

Logroño (La Rioja)