Equip

A Casal Santa Creu el nostre equip de treball és fonamental per garantir l’atenció integral i de qualitat als nostres residents. Ens enorgulleix comptar amb un grup de professionals altament capacitats i compromesos amb el benestar de les persones grans.

El nostre equip de treball inclou metges, infermers, terapeutes, cuidadors, treballadors socials, psicòlegs i altres professionals que treballen junts per oferir la millor atenció possible als nostres residents. Tots ells tenen un paper fonamental en l’atenció i el cuidat dels nostres residents, que requereixen de cuidats específics i un tracte especial degut al seu estat de fragilitat.

A Casal Santa Creu, valorem la comunicació i la coordinació entre el nostre equip de treball, el que ens permet treballar de forma eficient i efectiva per respondre a les necessitats dels nostres residents. Comptem amb un lideratge sòlid que fomenta el treball en equip i la motivació per oferir la millor atenció possible.

Estem compromesos a oferir una atenció integral i de qualitat que millori la qualitat de vida dels nostres residents. A Casal Santa Creu, el nostre equip de treball treballa incansablement per garantir que cada resident rebi l’atenció que es mereix i es senti com a casa.


Departament Tècnic Direcció

L’objectiu de la Residència és oferir un servei que busca l’excel·lència donant resposta a les necessitats de les nostres persones grans. La nostra missió és la d’oferir un seguiment respectuós, constant i de qualitat per part de l’equip al complet.


Departament Tècnic Medicina

La Residència ofereix l’experiència, la immediatesa i el suport de la nostra doctora. L’equip mèdic del centre realitza un seguiment de l’evolució de la persona des del moment d’acolliment.


Departament Tècnic Infermeria

La nostra casa compta amb assistència mèdica permanent al servei dels residents . La nostra responsable higiènica-sanitària i infermeres participen en el benestar d’ells i elles, oferint un servei d’infermeria personalitzat.


Departament Tècnic auxiliar clínica, gerocultors/es i Auxiliars de Geriatria

A la residencia  fomentem l’autonomia de les nostres persones grans  acompanyant-l’hi en la realització de les seves activitats de la vida diària i, oferint ajuda des del respecte a la dignitat de la persona.


Departament Tècnic Fisioteràpia

En el nostre centre es realitzen sessions grupals i individuals de fisioteràpia, en les quals s’estimula la mobilitat dels nostres majors. L’objectiu del treball fisioterapeuta és l’aposta per l’autonomia de les persones, la fortificació de la musculatura, la reeducació de la marxa i la rehabilitació en aquells casos que el requereixin.


Departament Tècnic Psicologia

El nostre departament de psicologia realitza un seguiment de l’evolució cognitiva i emocional de l’usuari o usuària des del seu acolliment. Mitjançant la realització de sessions grupals i individuals, tracta trastorns associats a l’edat amb l’objectiu de retardar el possible procés neurodegeneratiu.


Departament Tècnic Educació social

A la residencia  es promou el descans i així mateix l’esbarjo. La figura d’educació social investiga les preferències de cada persona amb l’objectiu d’afavorir la creació d’entorns apropiats per a acollir la diversió, l’estimulació i la socialització.


Departament Tècnic Treball social

El departament de treball social és una peça clau a la nostra casa, convertint-se en el nexe entre la residència i els familiars. Donem importància als diferents aspectes vitals de les nostres persones grans, com la seva història de vida, la seva família o les seves inclinacions, i oferim suport mitjançant la tramitació de prestacions econòmiques.


Cuina

La nostra residència compta amb un servei de cuina pròpia  casolana, que adapta el cuinat a l’estil de vida i necessitats nutritives dels nostres usuaris.


Perruqueria

Aquest centre posa a la disposició dels residents  el servei de perruqueria. Per a això comptem amb professionals del sector que es desplacen a la nostra perruqueria setmanalment.


Eucaristia

La nostra capella manté obertes les seves portes per a quan els nostres residents  ho necessitin. També, ofereix la Santa Comunió i el Sant Rosari i la celebració de la Missa.


Bugaderia

Disposem de bugaderia amb zona de rentat i assecat industrial, lloc de planxat i plegat, i prestatgeries rodades per a facilitar la distribució de les peces a les habitacions dels nostres residents.


Equip de Neteja i Manteniment

Per a nosaltres és molt important disposar d’un equip propi de servei de neteja i servei tècnic de manteniment.
Mantenir la totalitat de les instal·lacions en unes bones condicions higièniques de neteja per a proporcionar una agradable estada a els/as residents és fonamental, igual que el mantenir en perfecte estat totes les instal·lacions


Farmàcia

La nostra residència compta amb un servei de farmàcia extern que garanteix l’adequada preparació de fàrmacs i altres productes curatius


Podòleg

Els professionals de la casa vetllen pel benestar  dels usuaris i usuàries amb l’objectiu de prevenir afeccions relacionades amb la salut dels peus. Disposem de l’espai necessari per a dur a terme aquesta acció.