1 OCTUBRE DIA INTERNACIONAL DE LES PERSONES D’EDAT.

Event date: octubre 1, 2023Categories:

L’1 d’octubre es commemora el Dia Internacional de les Persones d’Edat per destacar el canvi demogràfic que pateix la població mundial i la necessitat de crear noves polítiques i programes que beneficiïn els membres de la tercera edat. Aquesta celebració va ser promoguda per l’Organització de les Nacions Unides (ONU), des de l’any 1991 i té com a objectiu promoure polítiques i programes públics centrats en les persones grans perquè aquestes romanguin molt més temps, actives dins de la societat.

L’1 d’octubre es commemora el Dia Internacional de les Persones d’Edat per destacar el canvi demogràfic que pateix la població mundial i la necessitat de crear noves polítiques i programes que beneficiïn els membres de la tercera edat.

Aquesta celebració va ser promoguda per l’Organització de les Nacions Unides (ONU), des de l’any 1991 i té com a objectiu promoure polítiques i programes públics centrats en les persones grans perquè aquestes romanguin molt més temps, actives dins de la societat. Al Casal celebrem aquest dia, a través d’un taller on llegim la lectura d’un manifest, debatem el paper de la gent gran a la societat, parlem de l’edatisme present i posem exemples, compartim experiències, animem a una vida activa i donem consells per fer-ho.