CARNESTOLTES

Event date: febrer 5, 2024 - febrer 9, 2024Categories:

Al Casal el Carnestoltes i és molt present, cada any quan s’acosten aquestes dades es fan nombrosos preparatius per fer una festa especial, plena de colors i llum amb l’objectiu de passar uns dies divertits i informals.
L’equip del Casal prepara els tallers creatius relacionats amb la temàtica de l’any, en aquest cas l’univers, activitat relacionada amb el projecte que fan els nois i noies de primer d’ESO de l’Institut escola el Cabrerès i que presentaran al Casal.
Els hi preparem una sorpresa, amb una ambientació de diferents espais amb la temàtica que ells treballen.
Planetes, estrelles, coets, sols i llunes que decoraran el Casal.

També cada dia el Rei Carnestoltes ens mana un disbarat als treballadors, portar coses al cap, corbates, faldilles, mitjons extravagants… disfresses que compartim amb els residents que els agrada aquesta festa.
Tots aquells usuaris als quals els agrada ser partícips compartim moments divertits i un xic esbojarrats.

La festa del Carnestoltes i la del dijous Llarder ,molts anys van unides i aprofitem per fer un bon berenar, xocolatada i coca i als àpats segueix la tradició de menjar botifarra i truita i com no greixons.
És un moment en què l’equip, residents i famílies comparteixen balls i petits espectacles que fan els mateixos treballadors, actuacions musicals, balls , playback… una tarda divertida on el rei o la reina del carnestoltes ens convida a fer tabola.