La Castanyada

Event date: octubre 31, 2023Categories:

Al Casal cada 31 d’octubre celebrem la Castanyada, una festa molt important al nostre territori. És un dia especial ple d´activitats.

Al matí es realitza un taller de cuina on preparem bescuits de poma i carbassa, preparem les castanyes per rostir-les a la tarda i realitzem un petit taller on preparem els cons per posar les castanyes calentetes.

A la tarda es celebra la Castanyada amb un berenar especial, en què no poden faltar els ingredients més tradicionals, com els moniatos, castanyes, el pa de pessic, els típics panellets, unes postres típiques d’aquest dia. També és important el vi dolç, una beguda que marca aquestes dates.

Al Casal cada 31 d’octubre celebrem la castanyada, una festa molt important al nostre territori.

És un dia especial ple d´activitats. Al matí es realitza un taller de cuina on preparem bescuits de poma i carbassa, preparem les castanyes per rostir-les a la tarda i realitzem un petit taller on preparem els cons per posar les castanyes calentetes. A la tarda es celebra la Castanyada amb un berenar especial, en què no poden faltar els ingredients més tradicionals, com els moniatos, castanyes, el pa de pessic, els típics panellets, unes postres típiques d’aquest dia. També és important el vi dolç, una beguda que marca aquestes dates.

Les Castanyeres visiten els residents amb cistells plens de castanyes calentes que reparteixen entre els residents i les seves famílies.Com sempre la música no pot faltar i aquest any ens han acompanyat els Acordionistes de L’Esquirol amb múisca alegre i tradional.