SES MAJESTATS REIS MAGS D’ORIENT

Event date: gener 3, 2024 - gener 6, 2024Categories:

Al Casal és tradició celebrar la festa del dia de Reis, però els dies previs es posen en marxa tallers relacionats amb aquesta data tan important al calendari.

Aquest any el dia 3 de gener es va portar a terme un taller on es va fer una carta conjunta per demanar els nostres desitjos als reis Mags, després es van fer cartes personalitzades.

També aquests dies previs a l’entrada del Casal teníem uns recipients de vidre plens de desitjos on les famílies, amistats i també alumnes de l’Institut Antoni Pous de Manlleuvaren compartir, s’hi van afegir els desitjos dels residents i es va per entrega del material, el dia de la visita de Ses Majestats.

El dia 4 de gener es va portar a terme un taller de fanalets a càrrec de les netes i filles d’un resident i a la tarda va haver-hi un concert de guitarra i cant a càrrec de la Dolors i en Xixo, un matrimoni que ens va delitar amb músiques de Nadal, boleros i cançons típiques del Perú.

Finalment, el dia 5 vàrem rebre Ses Majestats els Reis d’Orient i ens varen portar coca i saludar, Ah!!!, i també ens varen portar un regal, una manta molt calentona.

El dia 6 es va celebrar el dia de reis amb un dinar especial per finalitzar aquests dies tan especials de Nadal.