Càmera i Acció

Al Casal de la Santa Creu, iniciem el projecte “CAMARA I ACCIÓ”

Projecte de col·laboració entre les persones usuàries de la residencia El Casal de la Santa Creu i l’Institut Escola El Cabrerès.

una iniciativa emocionant que ha pres vida a l’Institut Escola El Cabrerès. Aquest projecte, liderat pels alumnes de cicle superior, representa una oportunitat única per posar en pràctica les seves habilitats en el món de la imatge, alhora que enriqueixen les seves experiències educatives.

En el marc d’aquest projecte, els estudiants han decidit embarcar-se en la producció d’un documental profund i inspirador que explora les vides de les persones grans, amb un enfocament especial en aquells que resideixen al nostre estimat Casal. A través d’aquesta iniciativa, aspirem a capturar i compartir les històries, les experiències i les savieses de la nostra comunitat de persones grans, proporcionant una mirada íntima i respectuosa a les seves vides.

És important destacar que tots els participants en aquest projecte,  han signat un document en què donen el seu ple consentiment per a ser gravats. Aquesta participació activa és testimoniatge del seu suport i entusiasme per aquesta meravellosa iniciativa.

Durant aquesta setmana, les activitats del projecte “Càmera i Acció” han inclòs jocs de dòmino, sessions de pintura amb estampació i la gravació d’escenes quotidianes del dia a dia de dos residents. Aquestes activitats han proporcionat una oportunitat inavaluable per a la interacció i el coneixement mutu entre els estudiants i els residents.

Per tal de compartir una petita visió d’aquesta experiència, adjuntem algunes imatges capturades durant les activitats d’aquesta setmana, que esperem que pugueu gaudir i apreciar.

El documental resultant no només servirà com a testimoni dels relats fascinants dels nostres residents, sinó que també buscarà inspirar la reflexió i la consciència sobre la importància de respectar i valorar la gent gran a la nostra societat. Estem emocionats de veure com aquest projecte evoluciona i de compartir els resultats amb la comunitat.

Agraïm profundament als alumnes de cicle superior de l’Institut Escola El Cabrerès per la seva dedicació i compromís en la realització d’aquest projecte, així com a tots els residents del Casal de la Santa Creu que han obert les portes de les seves vides per a aquesta meravellosa iniciativa.