Funcions i reptes del fisioterapeuta en Geriatria.

Projecte de  col·laboració amb la Universitat de Vic en l’assignatura de Geriatria de fisioteràpia i Albert Masjoan, fisioterapeuta de Casa de Repòs.

A les residencies de Germanes Hospitalàries de la Santa Creu, treballem per donar una atenció integral als usuaris en tots els àmbits i permenentment recolzem als nostres professionals en el seu interés e inquietut en desembolupament de recursos, estudis i coneixaments que aportin un millor grau de satisfacció al servei que ofereixen, ajudant-los a creixer professionalment i en benefici de la qualitat assistencial que oferim.

Durant el mes de març i principis d’abril s’ha dut a terme una col·laboració amb la Universitat de Vic en l’assignatura de Geriatria de fisioteràpia. El nostre fisioterapeuta de Casa de Repòs, Albert Masjoan va fer unes ponències  telemàtiques per explicar les funcions i reptes del fisioterapeuta en Geriatria.

A més, va presentar casos clínics reals als estudiants que van haver de realitzar unes intervencions d’activitat dirigida telemàtica a uns grups de residents.

Des de casa de repòs volem agrair a la Universitat de Vic, en especial a les professores Laia Pérez Vallejo i Noèlia Sánchez Jiménez per la seva entrega en aquesta prova pilot, ja que els residents van gaudir molt de les activitats dirigides plantejades pels seus estudiants.