JORNADES FORMATIVES EN EL MODEL D’ATENCIÓ CENTRAT EN LA PERSONA.

Esdeveniment significatiu que va tenir lloc el passat dia 15 d’abril.

El passat dijous, 18 d’abril de 2024, es va dur a terme a l’Institut Pere Barnils de Centelles unes jornades formatives d’experiències pràctiques en el model d’atenció centrat en la persona.

L’objectiu principal d’aquestes jornades va ser conèixer diferents experiències en l’àmbit, alhora que fomentar el treball formatiu i el teixit en xarxa per complementar la formació dels/les estudiants. Va ser una oportunitat única per intercanviar coneixements i pràctiques amb altres centres i professionals del sector.

És destacable la participació activa d’altres centres i altres entitats compromeses amb la millora de l’atenció a les persones.

Durant la jornada, el Casal va fer especial èmfasi a través d’una projecció i explicació en les activitats comunitàries que es duen a terme al Casal, amb una menció especial a l’activitat relacionada amb el Festival Muts de l’Esquirol.

Aquestes jornades ens han proporcionat una visió enriquidora sobre les pràctiques més innovadores en l’atenció centrada en la persona, i ens han permès establir vincles importants amb altres professionals del sector.