Presentació i entrega de La Cuina del Record.

Un projecte cocreat entre Serunion i Germanes Hospitalàries de la Santa Creu per a millorar l’experiència dels usuaris en les residències amb jornades gastronòmiques i activitats basades en la ACP.

El 19 d’octubre es va fer l’entrega a la residencia Santa Creu del programa de dinamització la CUINA DEL RECORD ha estat dissenyat per un equip multidisciplinari de professionals de les residències de les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu, que han treballat en comú i conjuntamente amb Serunion, amb el propòsit de donar més vida als anys dels usuaris de les residències a través de jornades i activitats que conviden al record i promouen l’envelliment actiu.
En aquesta etapa de la vida és molt important que els usuaris de la residència s’integrin en el grup. Per això, hem d’escoltar quins són els seus gustos, desitjos i preferències per a oferir-los activitats adaptades a les seves necessitats.
L’atenció prestada a cada persona ha d’anar dirigida a promoure el manteniment de la seva autonomia. En aquest sentit, les activitats proposades han d’afavorir la participació i millorar la socialització.
Amb l’ànim de promoure un ambient actiu, hem dissenyat una sèrie d’activitats innovadores i tallers multi sensorials, vinculats amb accions de la vida diària, tallers cognitius, activitats a l’aire lliure, sortides i excursions.
L’empatia de tot l’equip que està al voltant dels usuaris de la residència és fonamental. Per a fer la seva estada més agradable, procurem que se sentin informats, orientats i acompanyats en tot moment.
Saber escoltar i donar visibilitat a les aportacions dels nostres usuaris, forma part de la nostra filosofia de vida. Connectem amb ells, per a entendre què necessiten, conèixer els seus interessos i oferir-los un model de servei integral centrat en la persona.

.

LA CUINA DEL RECORD està composta per:
23 tallers i/o activitats dividides entre quatre temàtiques
6 tallers de reminiscència
7 tallers de cuina
7 tallers de manualitats
3 activitats a l’aire lliure

Equip de treball.

Germanes Hospitalàries de la Santa Creu

Residència Santa Creu

Marina Fuentes

Alba Dominguez

Residència Ntra Sra del Pilar

Carmen Medrano

Judit Coll

Casa Repos

Antoni Illa

Residència Casa de Familia

Marc Aguilar

Equip de treball de Serunion

Anna Deselaers

Didac Duart

Marta Gili

Tatiana Perez de Acha

Sergio Villalba

Montse Dormuà

Ana Navarro